O Mojstru Florku


***** Profesionalizem - Odličnost - Kakovost *****

Podjetje Mojster Florko  je družinsko podjetje, ki je nastalo z namenom ponuditi vam, nekaj kar že dolgo ni več prioriteta večini drugih podjetij v tej branži; to pa je KAKOVOST.

Oče in sin tako sestavljata celoto Mojstra Florka, ki je sinonim kakovosti na področju strojnih inštalacij. Saj združuje modrost, izkušenost in strokovnost, starejšega dela sebe, ter novo moč, polno novih idej, znanja in izobrazbe, mlajšega dela sebe. S tem pa tvori celoto, ki ji v inštalaterstvu strojnih inštalacij ni para.

Starejši del Mojstra Florka se je kalil zadnjih 35 let pod mentorstvom takrat enega najboljših mojstrov vodovodonih inštalacij v Sloveniji.
Bil je vodja del na projektih z takrat velikim podjetjem obutve PEKO, projekti na Gospodarskem razstavišču, projekt bivše Slovenija Les, danes glavna stavba Petrola v Ljubljani, Policijska šola v Tacnu itd….
Nato je prišel čas za samostojno pot, kjer je kmalu dobil zaupanje mnogih ljudi, prevzel dela za stanovanjsko zadrugo Tržič, vsa inštalaterska dela za takratno trgovinsko verigo Živila, podjetje Saxonia-Franke, Merkur, Dom Petra Uzarja itd…
V 15ih letih delovanja na samostojni poti si je pridobil mnogo simpatizerjev in zadovoljnih strank, saj ga je vedno odlikovala kakovostna izvedba del in znanje.

 Na žalost pa je po 15ih letih prišel trenutek, ko je moral končati podjetniško pot. Izvedba velikega projekta se je končala z neplačilom iz strani investitorja in tako je podjetje ostalo brez denarja in bilo primorano zapreti svoja vrata.

Pravijo, da pa je vsaka stvar za nekaj dobra in tukaj nastopi mlajši del Mojstra Florka, ki je vse to spremljal, procesiral v svoji glavi in si zadal življensko nalogo, da bo nekoč nastalo podjetje, ki bo nekaj posebnega in bo združevalo vse najkakovostnejše in najpomembnejše karakteristike.
Mlajši del se je od malih nog učil od starejšega dela Mojstra Florka, spoznaval inštalaterstvo skozi njegove oči, oči očeta in mentorja. Odločil se je, da se izšola za inštalaterja strojnih inštalacij in tudi v tem sledi starejšemu delu. Pridobil je tudi strokovno izobrazbo te smeri, naredil številne licence in vse to potrdil z nazivom Mojster strojnih inšatalacij (Mojstrski izpit)

Po vseh teh letih skupnega delovanja, vzgoje, učenja, pridobivanja znanj, izkušenj itd… se mlajši in starejši del združita v celoto imenovano Mojster Florko, ki bo ljudem ponudil to kakovost, ki se je kalila in vzgajala skozi generacije.

Sinonim Kakovosti